Contact

Adres
Herenweg 50
8023DB Zwolle

T 038 455 17 21
M 06 22 92 82 86
E jos@studiojoz.nl

Over Studio JozVideoproducties(Lucht)Fotografie3D VisualisatieFinal Cut ProDiensten en productenmore..ClipsTafelbladenPortfolioContact

in air

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom luchtfotografie niet alleen mooi, maar ook noodzakelijk is. Al was het maar om een totaaloverzicht te krijgen van gebouwen, wijken, steden, landschappen en zelfs kunstobjecten die in een zekere verhouding staan tot hun omgeving. Dan is fotografie vanuit de lucht een optie die voordeliger is dan u wellicht zult denken. Luchtfotografie is karakteristiek en levendig.Het succes van een luchtopname staat of valt met de wijze van fotograferen, de aanvliegroute, de stand van de zon en de weersomstandigheden. Maar vooral ook: met het moment van afdrukken. Dat vereist veel ervaring van fotograaf en piloot. Studio JOZ werkt met een vaste helicopterpiloot die exact weet welke eisen er aan hem worden gesteld. En dat is aan het resultaat te zien. Spannende overzichten, prominent in beeld gebrachte gebouwen, dynamische bedrijfsterreinen, transparante foto’s van wijken en indrukwekkende landschappen. Waar fotografie mogelijk is, geldt dat ook voor videofilms.


in keuze

Wie een opdracht voor luchtfotografie geeft, kan rekenen op tussen de 10 a 20 opnamen, waarvan u contactprints krijgt. Daaruit kunt u een keuze maken. Luchtopnamen lenen zich uitstekend voor grote afbeeldingen. Die kunnen we uitprinten op onze geavanceerde inkjetprinters. Deze drukken af met een kwaliteit van 1200 dpi of meer, en dat zonder enig kwaliteitsverlies ten opzichte van het origineel.

in ‘laag’

Luchtfotografie moet het niet alleen hebben van de hoogte, maar soms ook van de laagte. Als een van de weinigen in Nederland heeft Studio JOZ een speciale laagvliegvergunning; onder bepaalde omstandigheden is het zelfs mogelijk om op 50 meter hoogte te fotograferen. Het spreekt vanzelf dat hierdoor wel heel spectaculaire opnamen mogelijk zijn.

in moment

Zoals hiervoor aangegeven is het moment waarop de foto wordt gemaakt van groot belang. Nederland heeft niet zo heel veel mooie dagen met weer dat geschikt is voor luchtopnamen. De zon moet bij voorkeur schijnen en het moet niet te ‘heiig’ zijn. Daarom is het van groot belang dat u uw opdracht tijdig geeft. Studio JOZ  gaat zoveel mogelijk uit van vaste prijzen per locatie. Toch kan de prijs in verband met langere aanvliegroutes naar het object hoger uitvallen. Onze uitvalsbasis is het centraal in land gelegen Hilversum. Opnamen in het uiterste Noorden en Zuiden zijn daarom iets duurder.

in prijs

Wacht nooit te lang, de echt mooie heldere dagen in Nederland zijn nu eenmaal zeer spaarzaam.